Här är vi som arbetar på Nordisk Omsorg Costa Blanca

Vi är en grupp kvalificerade och erfarna sjuksköterskor och en logoped som tillsammans bildat företaget NORDISK OMSORG Costa Blanca. Några av oss har studerat i Sverige och arbetat både i den svenska och spanska offentliga sjukvården. Vi samarbetar med läkare som är utbildade i Sverige och pratar svenska.
Charo Pérez Gómez
Charo Pérez GómezLeg. Sjuksköterska
Utbildad på Sophiahemmets Sjuksköterskeskola i Stockholm. Erfarenhet av akutvård, kirurgi, distriktssköterska, hemsjukvård och som skolsköterska.
Silvia Gutierrez
Silvia GutierrezLeg. Sjuksköterska
Utbildad på Alicante universitets Sjuksköterskeskola. Vidare utbildad i Geriatrik. Arbetat många år på Ålderdomshemmet ” Residencia de la Tercera Edad de Torrevieja”.
Yolanda Martinez
Yolanda MartinezLeg. Sjuksköterska
Utbildad på Alicante Universitets Sjuksköterskeskola. Erfarenhet av akutvård, geriatrik och pediatri.
Yoahima Anadir Crespo Acosta
Yoahima Anadir Crespo AcostaSjuksköterska
Utbildad på Instituto Superior de Ciencias Médicas de Villa Clara. Cuba. Pratar spanska och engelska. Erfarenhet av öppenvård.
Miguel Quintana
Miguel QuintanaDoktor, Specialist i Kardiologi
Utbildad på Faculty of Medicine Equador och på Karolinska Institutet i Stockholm. Läkarlegitimation 1987. Svensk, spansk, engelsktalande. Arbetar som hjärtläkare och är chef på hjärtkliniken på Hospital de Torrevieja.
Álvaro Asensio
Álvaro AsensioLeg. Sjukgymnast
Utbildad legitimerad sjukgymnast på Universidad Católica (Murcia). Erfarenhet av behandling av äldre patienter. Jobbar sedan 8 år på kliniken Flor de la Salud i Alicante. Han pratar svenska, engelska och spanska.